1% adó

Kérjük támogassa Ön is adója 1% - ával sikeres sport és kulturális programjainkat, hogy az eddigi kezdeményezéseinket jövőre is megvalósíthassuk.

Továbbra is szeretnénk a természetbe csalogatni a gyerekeket, felnőtteket egyaránt, mert célunk töretlen: rendezvényeinken keresztül Veresegyház lakosait, az iskolai, óvodai és családi közösségeket minél szélesebb körben megmozgatni, ezáltal segíteni a város igazi közösséggé formálódását, az emberek egészséges, környezettudatos életmódra nevelését.

S hogy miket tudhatunk magunk mögött? Honlapunkon (www.arnyasnet.hu) fotók és cikkek segítségével folyamatosan nyomon követhetőek Alapítványunk életének, bölcsiseinknek és ovisainknak élményekben gazdag napjai. Íme egy kis ízelítő:

Minden nap sok színes programmal várjuk a gyerekeket óvodánkba és bölcsődénkbe. Az Alapítvány az Árnyas utcai Gyermekekért kereteiben működő óvoda és bölcsőde legfőbb célja, hogy a rájuk bízott gyerekek olyan szeretetteljes közegben töltsék napjaikat, ahol a kicsik nemcsak biztonságban érezhetik magukat, hanem egyéni igényeiknek megfelelően fejlődhetnek, s vidáman, mókázva, kacagva, sok színes programmal tarkítva, boldog gyermekkort tudjanak majd maguk mögött.

Megnyitottuk az Árnyas Tanuszodát, ahol az óvoda és bölcsőde lakói heti rendszerességgel vígan pancsolhatnak, s mélyedhetnek el az úszás rejtelmeiben. A Tanuszoda a környék lakossága előtt is nyitva áll, sok izgalmas vízi sportolási lehetőséggel várjuk vendégeinket.

Rengeteg élménnyel gazdagodva térhettek haza az Árnyas Táborainkról a résztvevő gyerekek, melyet ez év nyarán ismételten megrendezünk.

Kirándulást tettünk a Margitára, hogy kellemes hangulatban közösen gyönyörködhessünk onnan a 2011. június 15. - i holdfogyatkozásban.

Az Árnyas Alapítvány, a Fabriczius József Általános Iskola Iskolaszéke és a Fabriczius Alapítvány közös szervezésében a 2011 januárjában megrendezett, az 1920-as évek hangulatát idéző, sok izgalmas programmal tarkított Iskolabálon VÍG - GAZSÁG-gal vigadtunk, felejthetetlen élményeket szerezve ezzel a város lakosságának.

E - vel szerkesztett verses remekek termettek Veresen, melyeken kedvetekre nevethettetek, mert eme megrendezett verseny felserkentette embereket.

Az Árnyas futóverseny és Futóbolondságon lelkesen szaladt Veresegyház apraja - nagyja, 2 - től 71 éves korig.

Elhelyeztük az Árnyas Időkapszulát, hogy tíz év múlva kinyitva a benne elhelyezett tárgyak emlékeztessenek arra, hogy is éltünk 2010-ben mi itt Veresegyházon. Az eseményt sok színes program tarkította.

Köszönjük, ha megtisztel adója 1 % - nak felajánlásával, hogy rendezvényeink továbbra is sok ember számára okozhassanak örömet.

Alapítvány az Árnyas Utcai Gyermekekért

Adószámunk: 18708552-1-13


A befizetett adója 1 %-ára vonatkozó Rendelkező nyilatkozat itt letölthető.

KÖSZÖNJÜK!Fotóalbum


Hírlevél feliratkozás
e-mail cím:
Közösség