Rólunk

Az Árnyas Tanuszoda 2010. október 01. - től kezdte meg működését, mely szervezett csoportokban különleges úszásoktatással várja az óvodásokat, bölcsődéseket és a baba - mama úszás iránt érdeklődőket is. A Tanuszoda elsősorban az Árnyas Óvoda és Bölcsőde lakóit hivatott kiszolgálni, de lehetőséget biztosít külsősöknek is. Külön szeretettel várjuk a fogyatékkal élő gyermekeket, akik hidroterápiás rehabilitációs gimnasztikán vehetnek részt

Az Árnyas Uszoda oktatói széles repertoárral várják a kedves vendégeket.

A babaúszás, a vízhez szoktatás és az úszásoktatás mellett foglalkoznak fejlesztőúszással és aquafitnessel is. A délelőtti órákban pedig teret adnak a szenior úszásnak.

Az érdeklődőket egy igen szép, minden igényt kielégítő, korszerű tanuszoda várja. A vízhőfok kellemes 32 C fok, a vízmélység 110 cm.


Az Árnyas Uszoda fiatalos, lendületes oktató csapata már régóta foglakozik gyerekekkel, a kicsi babáktól kezdve az óvodásokon át az iskolás korúakig. A legkisebbek mozgásszeretetére alapozva, játékos formában vezetik be a gyermekeket a sport világába. Céljuk, hogy boldog, sportolni szerető, tettre kész emberekké neveljék a rájuk bízott apróságokat, s egy életre természetessé váljék számukra a mozgás.
“A gyerekek legtermészetesebb megnyilvánulási formája a mozgás, szülőként felelősségünk mozgáskedvük megőrzése, a sport megszerettetése és életformává alakítása”

Az oktatói csapat célul tűzte ki maga elé az úszás megtanítása mellett a víz játékos meghódítását is, a családok „megmozgatását” (táborok, élményúszások, versenyek), kis közösségek, barátságok létrejöttének segítését (táborokban, kirándulásokon).

Az Árnyas Tanuszoda az Árnyas Bölcsőde irányából (Árnyas u.3.sz.) közelíthető meg.

Figyelem! A tanmedence vízmélysége 110 cm. Az anyukák mellett vagy helyett az apukákat is örömmel látjuk! :)

Film
Videó Tanuszoda
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: