Rólunk

Az Árnyas Tanuszoda 2011. október 01. - től kezdte meg működését, mely szervezett csoportokban különleges úszásoktatással várja az óvodásokat, bölcsődéseket és a baba - mama úszás iránt érdeklődőket is. A Tanuszoda elsősorban az Árnyas Óvoda és Bölcsőde lakóit hivatott kiszolgálni, de lehetőséget biztosít külsősöknek is. Külön szeretettel várjuk a fogyatékkal élő gyermekeket, akik hidroterápiás rehabilitációs gimnasztikán vehetnek részt

Az érdeklődőket egy igen szép, minden igényt kielégítő, korszerű tanuszoda várja. A vízhőfok kellemes 32 C fok, a vízmélység 135 cm.


2012 január végéig Mattesz Csilla egykori olimpiai válogatott úszó, edző, oktató, a babaúszás hazai megteremtője oktatta a gyerekeket az úszás rejtelmeire. Február 01. - től a Varázsuszi lelkes oktatói vették át a stafétát Csilla nénitől, hogy az Árnyas Tanuszoda növendékei tovább haladjanak a vízimádat és az úszó tudományuk fejlődésének útján, s még szélesebb palettával álljunk vendégeink rendelkezésére.

A Varázsuszi fiatalos, lendületes oktató csapata már több, mint tíz éve foglakozik gyerekekkel, a kicsi babáktól kezdve az óvodásokon át az iskolás korúakig. A legkisebbek mozgásszeretetére alapozva, játékos formában vezetik be a gyermekeket a sport világába. Céljuk, hogy boldog, sportolni szerető, tettre kész emberekké neveljék a rájuk bízott apróságokat, s egy életre természetessé váljék számukra a mozgás.
“A gyerekek legtermészetesebb megnyilvánulási formája a mozgás, szülőként felelősségünk mozgáskedvük megőrzése, a sport megszerettetése és életformává alakítása”

A Varázsuszi oktatói széles repertoárral várják a kedves vendégeket.

A babaúszás, a vízhez szoktatás és az úszásoktatás mellett foglalkoznak szinkronúszással a 6 - 10 éves kislányok számára és aquafitnessel.

Az oktatói csapat célul tűzte ki maga elé az úszás megtanítása mellett a víz játékos meghódítását is, a családok „megmozgatását” (táborok, élményúszások, versenyek), kis közösségek, barátságok létrejöttének segítését (táborokban, kirándulásokon).

Az Árnyas Tanuszoda az Árnyas Bölcsőde irányából (Árnyas u.3.sz.) közelíthető meg.

Figyelem! A tanmedence vízmélysége 135 cm, ezért az alacsonyabb anyukák babaúszásnál nehezebben tudnak mozogni a vízben. Kérjük, hogy az ő esetükben amennyiben megoldható, az édesapa vagy egy magasabb hozzátartozó jöjjön!

Film
Videó Tanuszoda
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím:
Legfrissebb cikkek
2017.06.08
2016.07.05
2016.06.22
2016.06.06
2016.06.03