Étkezés

Bölcsődénkben melegítő konyha működik, ahol a kifejezetten ezen életkorú gyermekek részére készített és szállított ételeket tálaljuk és ami megfelel a a H.A.C.C.P. előírásainak.

Intézményünkben a korszerű csecsemő, és kisgyermek táplálási elveket vesszük figyelembe, úgy hogy a táplálék mennyisége, minősége és higiénés követelménye is megfelelő legyen.
Az ételek egészségesek, változatosak és idényszerűek. Egész évben biztosítjuk az étkezések mellé a zöldségféléket és a gyümölcsöket.
Minden életkorhoz (pépes, darabos), illetve diétához tudunk étkezést biztosítani (liszt, tojás, tejérzékenyeknek egyaránt).
A gyermekek számára az étkezést külső beszállító által biztosítjuk.

Az étkezéseknél tiszteletben tartjuk a gyerekek ízlését és étvágyát. Nem erőltetjük rá a gyermekre az általa nem kedvelt ételt és csak annyit kell fogyasztania az ételből amennyit kíván. A társakkal való közös étkezések ösztönzik őket az újabb ízek megkóstolására.

Hiányzás (betegség, szabadság, családi okok) esetén kérjük gyermekük távollétét reggel 9.30 óráig jelezzék. Ez esetben a következő naptól tudjuk a hiányzást figyelembe venni.

Film
Videó Bölcsöde
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím:
Legfrissebb cikkek