ÁrnyasnetÁrnyas BölcsődeRólunk → Bemutatkozik az Árnyas Bölcsőde

Bemutatkozik az Árnyas Bölcsőde

Bölcsődénk 2005 szeptemberétől fogadja a hozzánk érkező csöppségeket Veresegyházról és kistérségéből. Két kis létszámú (12-14 fő) csoportunkban 1 éves kortól 3-4 éves korig látjuk el a kisgyermekek gondozását.

Épületünk egy gondozási egységet rejt magába. Az egység : 2 csoportszobából, hozzá közvetlenül kapcsolódó teraszból, fürdőszobából és átadóból áll. Mindehhez melegítő konyha tartozik ahol a kifejezetten ezen életkorú gyermekek részére készített és szállított ételeket tálaljuk. Minden életkorhoz, illetve diétához tudunk étkezést biztosítani (liszt, tojás, tejérzékenyeknek egyaránt).

Intézményünk jól felszerelt, a gyermekek neveléséhez jó körülményeket biztosít. Szobáink belső tere tágas, világos, bútorzata modern, kiegészítőink ízlésesek.

Az épületet gyönyörű, fás környezetben kapott helyet, két játszókert veszi körül ahol kifejezetten a bölcsődés korú gyermekek részére méretezett udvari játékok, eszközök teszik élvezetessé a kinti tevékenységeket. Rendelkezünk homokozókkal, árnyékolókkal, csúszdával, mászókával.

A bölcsődénk családias légköre már akkor érezhető, mikor a szülő és a kisgyermek ellátogat hozzánk. A gyermekközpontúság és az itt dolgozók segítőkész, empatikus magatartása érzelmi biztonságot és derűs, családias légkört biztosít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat, testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt jól fejlődjenek.

Az óvodaérett gyermekeknek lehetőségük van arra, hogy korábbi csoporttársaikkal közösen óvodánkban folytassák tovább játékos tapasztalatszerzésüket.
A bölcsődénk és óvodánk működése, nevelő munkája jól összehangolt, egymásra épülő.

Nyitvatartási idő : Hétfőtől – péntekig 7.00 – 17.30 -ig

Film
Videó Bölcsöde
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím:
Legfrissebb cikkek