ÁrnyasnetÁrnyas ÓvodaRólunk → Környezet

Környezet

Az Árnyas Óvoda és Bölcsőde Veresegyház egyik legszebb részén, a tiszta levegőjű Öreghegyen, csodálatos fás környezetben található. Rendkívüli természeti adottságokkal rendelkezik. Nevét az utcáról és az udvaron árnyat adó fákról kapta.

Óvoda hintával
Óvoda játszótér
Intézményeinket közel 7000m2-es parkosított játszóudvar veszi körül. Itt kapott helyet az Árnyas-kert is, ahol a gyermekekkel népi hagyományokat elevenítünk fel, valamint kisállatkert, tanösvény és kalandpark is várja a kis felfedezőket.

Bölcsődénk és óvodánk Veresegyház főépítésze, Zsigmond László, Ybl Miklós-díjas építész tervei alapján épültek, aki az organikus építészet jeles képviselője. Az organikus építészet az építészet azon irányzata, amelynek programjában az szerepel, hogy az épület “természetesen” nőjön ki abból a helyből, ahová tervezték, alkosson azzal harmonikus, “szerves” egységet mind a felhasznált anyagok, mind az épület mérete, alakja és gondolatisága szempontjából.

A gyermekek 2005 őszén foglalhatták el a két önálló, modern, kétszintes épületet , melyek jól illeszkednek a környezethez és megfelelnek minden Európai Uniós szabványnak, előírásnak.

Csoportszobáink világosak, jól felszereltek, berendezési tárgyaink, bútoraink gyermekléptékűek, esztétikusak. Óvodánk épületén belül külön helyiségeket biztosítunk egyéb tevékenységekhez: pl. sószoba, logopédia, tornaterem és az óvoda melletti épületben tanmedence.

Film
Árnyas Óvoda bemutató film
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: