ÁrnyasnetÁrnyas KertAktualitások → Falra mászók

Falra mászók

Falra mászás többször előfordulhat az ember életében, különösen ha az Árnyas Óvodában jár. Aki most ezen elmosolyodik, azokat megnyugtatom, hogy nem úgy értendő, ahogy most gondolja. A falra mászást most értsük szó szerint, amely sok kisgyerek erejét, ügyességét teszi próbára, persze nagy - nagy örömükre.


A helyzet az, hogy az Árnyas Kert adottságai tették lehetővé egy ilyen fal megépítését. A gyerekek szeretik is ügyességüket, bátorságukat, erejüket kipróbálni általa, a nagyobbak meglehetősen fürgén érnek fel a tetejére. Az apróbbacskáknak lentről nézve még elég magasan van a cél, de társaik örömét, lendületét látva valószínű nekik is könnyebb lesz majd azt elérni.

Azonban nekik is akad szórakozni és látni való az Árnyas Kertben. A fák között húzódó függőhíd legalább annyira csábító és kalandos, mint a fal, rajta átkelve úgy érezheti magát az ember, mintha igazi dzsungelben járna.
Természetesen az erdőből az állatok sem hiányozhatnak, így akinek kedve tartja, tanulmányozhatja a madarak hangját, énekét, barátkozhat a mosómedvével, a görénnyel, a nyuszikkal, tengerimalacokkal, papagájokkal, s együtt nevethet a kacagó gerlével.
A kertben felállított csűr pedig több program vidám emlékét őrzi.

Mondhatni, hogy az Árnyas Kert egy aprócska kis paradicsom egy város közepén, ahol az egykori patakmeder völgye, a magasra nőtt fák, a fények - árnyékok játéka festőivé varázsolja e tájat.


Úgyhogy ha valaki mégis úgy érzi, hogy valamitől falra mászik, hát másszon falra, mert a fölösleges energiák levezetésére kiváló, vagy pihenjen meg egy olyan helyen, ahol nyugodtan átadhatja magát a természet szépségeinek.

Fotóalbum


Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: