ÁrnyasnetÁrnyas TáborTáboraink → Búcsú a tábortól 2016

Búcsú a tábortól 2016

Kedves Szülők!

Valószínű, hogy mikor ezeket a sorokat olvassátok, már mindent tudtok tábori életünkről, reméljük a gyerekek sokat meséltek Nektek élményeikről. Azonban zárásként engedjetek meg még egy pár sort.


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekünk igen gyorsan eltelt ez a pár nap itt az Árnyas Táborban. Azt nem állítom, hogy az ötödik napon ugyanolyan frissek voltunk, mint induláskor, de az élmények mindenért kárpótoltak.

Törökmező évről évre egyre szebb és izgalmasabb arcát mutatja az ide látogatóknak. Eddig is gyönyörű volt ősfáival, rétjeivel, patakjával, kis tavával, de az itt lakó manók, tündérek és állatok még vonzóbbá teszik a környéket.

A városból ide érkezőknek számtalan kalandra nyílik lehetőségük. A táborlakók is szívesen fedezték fel a környék minden apró kis rejtekét, s élvezték a természet nyújtotta örömöket.
Néha jó kiszakadni a mindennapok pörgéséből, s más, természethez közeli élményekkel feltöltődni. Törökmező és az Árnyas Tábor kiváló lehetőséget nyújt ehhez.

Azonban a kalandok egyszer véget érnek, ilyenkor egy kicsi szomorúság lopódzhat a szívekbe, ám az hogy viszontláthatjuk anyát, apát, a tesót, a családtagokat, az otthont - ennél nagyobb öröm nem érheti az embert, főleg ha még olyan aprócskák, mint az óvodások.

A gyerekek már nagyon vártak Benneteket, a délelőtti játékok, rajzolás, a palacsinta ebéd, a jégkrémezés igyekezték pörgetni előre az óra mutatóját.
A táborozás kezdetén a turistaház dolgozói versenyt hirdettek, hogy ki étkezik legszebben a hét folyamán. Pénteken megszületett az eredmény, a győztesek elnyerték jutalmukat, ám azért a többi asztal sem maradt csemege nélkül.


Kedves Táborozók!

Reméljük, hogy nagyon jól éreztétek magatokat, s sok kellemes emléket vittetek haza a táborból. Galagonya búcsúzóul üdvözletét küldi mindannyiótoknak, és üzeni, hogy nagyon megszeretett Benneteket. Bízik abban, hogy a következő nyáron ismét meglátogatjátok őt és barátait.

Ha tetszett a tábor, jövőre visszavárunk !
Addig is további szép nyarat kívánunk!
Viszontlátásra!

Fotóalbum


Film
Videó Tábor
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: