ÁrnyasnetÁrnyas TáborTáboraink → Iskolások Árnyas Tábora I. 2015

Iskolások Árnyas Tábora I. 2015

Az ovis Árnyas táborozóknak a hőség, az iskolásoknak a sok eső nehezítette meg mindennapjait, ám lehet akár kánikula, akár hideg, a gyerekek vidámságát - akárcsak az óvó nénikét - nem zavarhatja meg semmi...


Az óvodások hazaérkezését követő héten indult útjára először az iskolások Árnyas Tábora.

Nagy öröm számunkra, hogy az egykori kis ovisainkból évek óta sokan visszajárnak, s e pár nap lehetőséget ad arra, hogy újra együtt lehessünk, új képekkel gazdagítsuk közös élménytárunkat. A gyerekek gyakran magukkal hozzák unokatesóikat, új iskolás barátaikat, így az Árnyas nagy családja egyre bővül. Ez a gyarapodás és az életkori sajátosságok különbözősége hívta életre az iskolások táborát, ami reméljük, sok kellemes emléket hozott a résztvevőknek.

Megérkezésüket követően a táborozók azonnal birtokba vették szálláshelyüket, melyet ezúttal a nagy rét túloldalán lévő, különálló kis vadászház biztosított a maga meghitt, csendes környezetében. Persze csendes csak eddig volt, a vidám gyerekzsivaj rögtön felpezsdítette életét.

A kipakolás és az ebéd után kezdetét vették az erdei események. A táborlakók két csapatot alakítottak, kitalálták nevüket, buzdító csatakiáltásukat, s megfestették zászlójukat, melyekre az elkövetkező napokban igen fontos feladat várt.
Készen álltak a Csodaszarvasok és a Szamócák, hogy versenyeken és a számháborúkban összemérjék erejüket.


A számháború, mely valójában a növények és az állatok csatája, a gyerekek kedvence, legyen szó óvodásról vagy épp iskolásról. Természetesen a nagyobbak már sokkal elszántabban és taktikusabban küzdenek az ellenfél zászlajának megszerzéséért. Küzdöttek is, s hol a Szamócák, hol a Csodaszarvasok nyertek.

A küzdelem folyt a sportpályán is, hangos kiáltással buzdították egymást az ügyességi sorversenyen, ahol bólyákat kerülgetve szökdeltek, vezették a labdát vagy épp kanálban egyensúlyozták a kisebb labdát.

Az akadályversenyen pedig mindenki saját magával versengett, mert a cél az volt, hogy mindenki teljesítse a mókás ügyességi feladatokat. Lengettek, dobtak, céloztak, kúsztak, másztak elszántan, így az összes táborlakó kiérdemelte sikerdíját.

Azonban a tábor nemcsak a versengésről szólt, hanem...., de erről a következő részben olvashattok.

Fotóalbum


Fotóalbum


Film
Videó Tábor
Hírlevél feliratkozás
e-mail cím: